Ik ben Dorien of ook wel Door genoemd, al van jongs af aan creatief, en altijd interesse gehad in mode. Ik ging op naailes, leerde mijn eigen kleding naaien en van het een kwam het ander, ik wilde eens een tas van vilt maken met leren hengsels...toen ontdekte ik het ambacht van het leren tassen maken! Meldde me aan voor een basiscursus en maakte mijn eerste leren tas, en ik was VERKOCHT! Helemaal verliefd op leer...

 

Sinds de zomer van 2021 ben ik na 12 jaar gestopt met mijn werk als docent Beeldende Vorming om me volledig te richten op Gemaakt Door Dorien, ik merk dat ik heel veel plezier en energie haal uit het creatieve/technische proces van het maken van mooie items van leer.

Al een aantal jaar maak ik tassen op bestelling, de droomtas ontwerpen naar wens van de klant doe ik ook met veel plezier. Daarnaast wil ik in 2022 ook workshops gaan aanbieden, houdt mijn social media in de gaten voor updates hierover. Of schrijf je in de voor de neiuwsbrief dan ben je ook als een van de eerste op de hoogte!

Daarnaast zie je in deze webshop de items die ik op voorraad heb. Heb je vragen of wensen? Neem gerust contact met me op.

Een paar maanden geleden ben ik geïnterviewd door een student journalistiek, klik op deze link om het interview met mij te bekijken!

 


Ik heb een speciale naaimachine gekocht en ben gaan zoeken naar leer, ik woon in Culemborg (een echte meubelstad) en ontdekte een plek waar ik restleer kon kopen, fijn om mee te beginnen...maar het had nog meer voordelen...ik maakte iets nieuws van rest afval en dat maakt dat elke tas en item uniek is! Dat past helemaal bij wie ik ben...

 


 

 

© 2018 - 2024 Gemaakt Door | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel