Leren tassen

Bijzondere leren tassen

De meeste klanten die bij Door een tas kopen hebben al gezocht naar een tas, maar nog steeds niet de ideale tas gevonden. Omdat Dorien zelf de ontwerper en maker is van de leren tassen is zij zich bewust van de wensen van haar klanten. Een bijzondere leren tas die ook nog eens praktisch is is lastig te vinden. Het bijzondere aan haar tassen is dat er echt één exemplaar van is, ze werkt met leer dat 'over' is en daardoor heeft ze vaak maar één stuk/huid van een bepaald type leer. Dat maakt elke tas uniek, bijzonder en exclusief.

Exclusieve leren tas

Leren shopper Joléne donkerbruin

Je bent bij Dorien aan het juiste adres voor een exclusieve leren tas, ook als je een andere kleur wilt is dat geen probleem. . Een exclusieve leren tas kan verschillende elementen bevatten die bijdragen aan zijn exclusiviteit. Het gebruik van materiaal van hoge kwaliteit is een essentieel kenmerk van een luxueuze handtas. Het leer moet duurzaam en van uitstekende kwaliteit zijn, zodat de tas lang meegaat en er luxe uitziet. Daarnaast is een handgemaakte afwerking een ander aspect dat de tas exclusief maakt. Het vakmanschap van Dorien dat hierbij komt kijken zorgt ervoor dat elke tas uniek is en tot in de kleinste details perfect is afgewerkt. Kijk maar eens naar de detail foto's bij de producten, je ziet bij de aan en afhechting van de naden dat het stiksel precies in hetzelfde gaatje terug gaat, dit zorgt er ook voor dat het leer niet geperforeerd wordt. Er komen geen onnodige extra gaatjes in het leer waardoor het stiksel echt sterk blijft.

Merknaam Door

De merknaam Door is een exclusieve merknaam, en staat synoniem voor kwaliteit en Nederlands ontwerp. De beperkte oplage waarin de tassen van Door worden gemaakt maakt de leren tassen erg exclusief. Bij de grote designer tassen merken zijn niet alle modellen exclusief, dat wil zeggen dat er in oplages wordt gewerkt van duizenden stuks. De kans dat je jopuw dure exclusieve designer tas bij iemand anders aan de arm tegen komt is tegenwoordig best groot. Met een tas van Door loop je dit risico absoluut niet. Dus ben je op zoek naar exclusieve leren tas waar niet iedereen mee loopt en handgemaakt in Nederland is dan ben je bij Gemaakt Door aan het goede adres.

Waar worden de tassen van Door gemaakt?

Dorien maakt haar leren tassen in haar tassen atelier aan huis in Culemborg. Tegenwoordig zijn er veel leren tassen te koop van onder de honderd euro. Veel klanten weten niet dat zo'n tas wel in een lage loon land moet worden gemaakt want er zijn nogal wat tussenpersonen/bedrijven die hieraan verdienen, en de vraag die daar gelijk bij komt kijken: onder welke omstandigheden worden de tassen gemaakt?

Alle tassen worden namelijk met de hand gemaakt! Er is geen machine op de wereld die een tas kan maken, het is een ambacht en vraagt veel vakmanschap van de maker. 

De vervaardiging van leren tassen in lage loon landen vindt vaak plaats onder omstandigheden die verre van ideaal zijn. Het gebrek aan arbeidsrechten, slechte werkomstandigheden, lange werktijden en het ontbreken van vakbonden of collectieve onderhandelingen zijn problemen waarmee veel werknemers te maken hebben. Onder deze omstandigheden worden de tassen geproduceerd, wat een schaduw werpt over de luxe uitstraling van de uiteindelijke producten. Het is belangrijk om je bewust te zijn van de ethische aspecten die gepaard gaan met de aankoop van luxe handtassen voor dames, zodat jij een weloverwogen keuze kunnen maken.

 

Prijsklassen leren tassenShopper Joléne van donkerbruin leer

Er zijn verschillende prijsklassen voor luxe handtassen, variërend van betaalbaar tot buitengewoon duur. In de wereld van luxe handtassen worden beperkte oplages en exclusieve ontwerpen vaak gezien als tekenen van exclusiviteit en prestige.

De tassen van Door verschillen in prijsklassen, hoe duurder hoe meer arbeid en hoe exclusiever de tas is. Deze tassen worden gemaakt van hoogwaardig leer, uit de high-end mode industrie,  en zijn volledig de hand zijn vervaardigd. Dat betekend dat er geen patroondelen met een stans zijn vervaardigd, Dorien snijdt alle patroondelen zelf met de hand, dit kost veel tijd en kracht, ook hier zit de exclusiviteit van de leren in. Dorien kan namelijk niet alle dagen leer snijden, de mens is ook beperkt in wat we kunnen met onze handen.

 


 

© 2018 - 2024 Gemaakt Door | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel