Op maat gemaakt...

Op dit moment ben ik aan het voorbereiden voor het 'We are pregnant' event 18 t/m 20 maart in de Werkspoorkathedraal in Utrecht!

Hierdoor is mijn levertijd maximaal 4 weken geworden.

 

Ik heb wel nog voorraad en ik probeer dit tussendoor ook aan te vullen dus kijk gerust even in de webshop! 

Wil je een unieke tas of accessoire laten maken naar jouw wensen?

Ik leg even uit hoe dat werkt:


Je kan kiezen uit de modellen tassen/accessoires die op de webshop staan, kijk goed wat je graag zou willen qua model/type. Vervolgens neem je via een e-mail/contactformulier contact met me op en dan maken we een afspraak zodat je in het atelier langs kan komen, je kan de modellen dan ook in het echt zien en kijken of dat is wat je wilt.

We spreken door wat je wilt en welke leersoorten/kleuren ik op voorraad heb en geschikt zijn die aansluiten bij jouw wensen.

Je kan dan vervolgens zelf de volgende onderdelen bepalen: hengsels, voorvak, binnenvak, sluiting (rits/magneetsluiting o.i.d.), schouderband, bodem, en de kleur van de fournituren (gespen, drukkers etc...). Ik maak de tas/accessoire speciaal voor jou, dat betekend ook dat je deze niet kan retourneren en een tas op maat is uiteraard wat duurder dan een tas op de webshop.

De tas is uniek, niemand heeft zo'n tas of accessoire en dat is extra leuk. Het bijzondere is ook dat als ik de tas aan het maken ben dan heb ik jou in gedachten en wordt het echt jouw tas...altijd bijzonder om te zien dat de tas een persoonlijkheid krijgt door jouw keuzes en mijn vakmanschap!


De levertijd is op dit moment 4 weken.

Heb je vragen? Schroom niet en neem gerust contact met me op!


Reacties van klanten die je voor zijn gegaan:

 

"Hij is nog mooier dan ik had verwacht en al mijn wensen zijn erin verwerkt"

"De tas is zo fijn, ik ben er zo blij mee!"

"Wat een prachtig atelier, het lijkt wel een snoepwinkel!"

 

 

 

© 2018 - 2022 Gemaakt Door | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel