Op maat gemaakt...

Wil je een unieke tas of accessoire laten maken naar jouw wensen?

Voor 2023 zit ik al helemaal volgeboekt, een afspraak maken kan wel maar is weer mogelijk vanaf januari 2024!!!

 


Hoe gaat een tas op maat bestellen in zijn werk?

Je kan kiezen uit de modellen tassen/accessoires die in de webshop staan, oriënteer alvast voor de afspraak wat je graag zou willen qua model/type. Vervolgens neem je via een e-mail/contactformulier contact met me op en dan maken we een afspraak zodat je in het atelier langs kan komen, je kan de modellen dan ook in het echt zien en kijken of dat is wat je wilt.

We spreken door wat je zou willen en welke leersoorten/kleuren ik op voorraad heb. Ik neem je mee in het proces en laat je zien welke leersoorten geschikt zijn voor jouw handgemaakt tas of accessoire.

Je kan dan vervolgens zelf de volgende onderdelen bepalen: hengsels, voorvak, binnenvak, sluiting (rits/magneetsluiting o.i.d.), schouderband, bodem, en de kleur van de fournituren (gespen, drukkers etc...). Ik maak de tas/accessoire speciaal voor jou, dat betekend ook dat je deze niet kan retourneren.

De tas is uniek, niemand heeft zo'n tas of accessoire en dat is extra leuk. Het bijzondere is ook dat als ik de tas aan het maken ben dan heb ik jou in gedachten en wordt het echt jouw tas...altijd bijzonder om te zien dat de tas een persoonlijkheid krijgt door jouw keuzes en mijn vakmanschap!

Heb je vragen? Schroom niet en neem gerust contact met me op!


Reacties van klanten die je voor zijn gegaan:

 

"Hij is nog mooier dan ik had verwacht en al mijn wensen zijn erin verwerkt"

"De tas is zo fijn, ik ben er zo blij mee!"

"Wat een prachtig atelier, het lijkt wel een snoepwinkel!"

"ik gebruik de mini-Door overal voor, mee naar een bruiloft en ook op vakantie, zo blij mee"

 

 

 

© 2018 - 2024 Gemaakt Door | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel